Postavite informacije

Author: Информатор /


Ako imate prijatelje ili rodbinu u inostranstvu, sa kojima želite da podelite svoje slike ili snimke, možemo vam pomoći da ih postavite na blog. Postavljanjem podataka na blog slanje ovog materijala je posebno olakšano u poredjenju sa slanjem elektronskom poštom, koja ima ograničenja veličine i samim tim onemogućuje slanje bilo kakvog snimka kao i slika sa visokom rezolucijom. Formirajte svoj elektronski album radi dostave zahtevnijih dokumenata ili obaveštavanja o aktuelnim dogadjajima.
o rezoluciji

Stranice sa virtuelnim albumom možete održavati, nezavisno od potrebe slanja materijala. Postavljanjem neke od plejlista dostupnih na internetu, pri otvaranju vaše stranice automatski može da se aktivira i izbor muzike koju čitalac može jednostavno da stopira. (Kao na primeru ispod.) Sadržaji na blogu su proizvod vaše odluke.


Video i muzički zapisi, linkovi do aktuelnih stranica, časovnik, kalendar, omiljeni tekstovi i drugi materijal koji se može razmenjivati preko interneta učiniće vaše predstavljanje zanimljivim i dinamičnim.

IZRADA BLOGA * * * IZRADA BLOGA * * * IZRADA BLOGA

0 коментара:

Постави коментар

This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates