Elektronski mediji osvajaju budućnost

Author: Информатор /


Ukazala se potreba da predstavite odabrane sadržaje putem savremenih sredstava koja su nam na raspolaganju? U susretu s mnogobrojnim internet prezentacijama, došli ste na ideju da biste želeli da proširite sopstvene komunikacije preko kompjutera? Sledeći tekstovi približiće vam temu predstavljanja preko bloga - sopstvene internet stranice.

IZRADA BLOGA * * * IZRADA BLOGA * * * IZRADA BLOGA

Vizuelno predstavljanje

Author: Информатор /


U standardnu ponudu za pravljenje blogova ulaze uobičajeni svedeniji templejti (šabloni, podloge) koje nudi blogger.com. Ali ukoliko želite drugačiji stil, možete se odlučiti za neki od posebnih templejta, prema izboru i dogovoru.

Vizuelnim predstavljanjem zanatskih ili drugih usluga pojednostavljena je komunikacija sa korisnikom. Formiranjem sopstvenog elektronskog kataloga izbeći ćete mnoge troškove koje bi imali odlučivši se za štampane medije.

IZRADA BLOGA * * * IZRADA BLOGA * * * IZRADA BLOGA

Radimo za vas

Author: Информатор /

Izrađujemo i postavljamo blog za vas po veoma povoljnim uslovima. Obogatite svoju poslovnu ili ličnu prezentaciju i odnose sa partnerima, prijateljima, saradnicima...

Učinite dostupnim preko interneta - informacije o svojim proizvodima, uslugama, fotografije, muziku, radove, hobi, snimke ručnog rada ili drugo, formirajući sopstvenu internet blog stranicu. I to potpuno besplatno - nema kupovanja internet adrese (domena), nema plaćanja hostinga, nema skupe izrade veb sajta.

Cena usluge formiranja i aktiviranja bloga je više nego simbolična.

IZRADA BLOGA * * * IZRADA BLOGA * * * IZRADA BLOGA

Postavite informacije

Author: Информатор /


Ako imate prijatelje ili rodbinu u inostranstvu, sa kojima želite da podelite svoje slike ili snimke, možemo vam pomoći da ih postavite na blog. Postavljanjem podataka na blog slanje ovog materijala je posebno olakšano u poredjenju sa slanjem elektronskom poštom, koja ima ograničenja veličine i samim tim onemogućuje slanje bilo kakvog snimka kao i slika sa visokom rezolucijom. Formirajte svoj elektronski album radi dostave zahtevnijih dokumenata ili obaveštavanja o aktuelnim dogadjajima.
o rezoluciji

Stranice sa virtuelnim albumom možete održavati, nezavisno od potrebe slanja materijala. Postavljanjem neke od plejlista dostupnih na internetu, pri otvaranju vaše stranice automatski može da se aktivira i izbor muzike koju čitalac može jednostavno da stopira. (Kao na primeru ispod.) Sadržaji na blogu su proizvod vaše odluke.


Video i muzički zapisi, linkovi do aktuelnih stranica, časovnik, kalendar, omiljeni tekstovi i drugi materijal koji se može razmenjivati preko interneta učiniće vaše predstavljanje zanimljivim i dinamičnim.

IZRADA BLOGA * * * IZRADA BLOGA * * * IZRADA BLOGA

Proširite praktične mogućnosti

Author: Информатор / Ознаке: , , ,


Iskoristite praktične mogućnosti prema svojim potrebama. Na blogu se mogu prikazati grafički ili drugi radovi, kao što se može videti na prikazu sledeće blog stranice.

Na ovaj način mogu se ostvariti najrazličitije potrebe. Postavljanjem svoje biografije /CV/ na blog-stranicu možete osavremeniti čak i postupak prijavljivanja na konkurs.

Od raspoloživih tema - podloga, odabirate odgovarajuću, prema svojim estetskim merilima i dostavljate meterijal koji želite da prikažete. Naknadne izmene internet prezentacije , ukoliko plasirate nove sadržaje, tretiraju se kao nova izrada.


Kontakt telefon: 064 062 07 41, SMS only
email: anonim.vl@gmail.com

This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates